Tijdelijk uitverkocht

NRG tabletten

Onze prijs: 19,41

Vanaf 3 stuks:19,02

Nivelleert het energieniveau gedurende de dag. Sporters: helpt spierpijn voorkomen

Uitverkocht

Herbalife NRG (Natural Raw Guarana): Wat is het?

Guaraná (Paullinia cupana) is een nootachtig zaadje van een klimplant uit het Amazonegebied in Brazilië, net zuidelijk van de evenaar. Al eeuwenlang gebruikt de inheemse bevolking Guaraná vanwege de stimulerende en opwekkende eigenschappen, als een natuurlijk ‘energiesupplement’.

NRG-tabletten bevatten cafeïne uit Guaraná om de alertheid te helpen bevorderen en het gevoel van mentale vermoeidheid te helpen verminderen.

Hoe kan Herbalife NRG je helpen
Gedurende de dag kunnen er momenten zijn waarop u het gevoel heeft zich niet meer te kunnen concentreren. Als de mentale vermoeidheid toeslaat, kan het een uitdaging zijn alert en gefocust te blijven. Supplementeren met guarana kan een goede optie zijn om u gefocust en energiek te houden.

Spierpijn
Ook kan NRG ondersteunend werken bij de afvoer van melkzuur, wat spierpijn kan helpen verminderen. Guaraná wordt gebruikt als middel om prestaties te verbeteren, zowel geestelijk als fysiek. Er wordt ook wel gezegd dat guaraná na een vermoeiende training het lichaam helpt te zuiveren van melkzuur en op die manier voor meer “energie” zorgt.

Belangrijkste kenmerken NRG
Guaraná, gemengd met orange pekoe, een traditionele zwarte thee met een fijne en rijke smaak
– Bevat 32 mg cafeïne uit guarana.

Guarana zaden bevatten meerdere phytovoedingsstoffen, gezonde saponinen, verkwikkende xanthines en regulerende tanninen.

De bestanddelen in NRG worden langzaam en gelijkmatig vrijgegeven waardoor u wel zes uur lang energiek blijft. 1 Tablet bevat 800 mg organisch gecultiveerde Guarana.

Gebruiksaanwijzing NRG
Neem dagelijks twee tot vier tabletten.

Probeer ook
H³O Pro™, een koolhydraatelektrolytendrank van Herbalife die geweldig smaakt en ideaal is voor sport & inspanning.

Cafeïne
Cafeïne is een stof die van nature voorkomt in koffie, en in kleinere hoeveelheden ook in thee.
Cafeïne kan, afhankelijk van de hoeveelheid, zowel positieve en negatieve effecten hebben. Bij een kleine hoeveelheid, vergelijkbaar met de hoeveelheid in 1 à 2 kopjes koffie, heeft cafeïne een opwekkende werking. Het verdrijft het gevoel van vermoeidheid en maakt je wat alerter. Net als met alle cafeïne-houdende producten moeten mensen met hartproblemen of hoge bloeddruk voorzichtig zijn met het gebruik van grote hoeveelheden cafeïne.

Andere Herbalife producten met cafeïne:
Thermo Complete. Thermo Complete is een voedingssupplement van Herbalife ter ondersteuning van het afslankproces.
Instant Theedrank met Kruidenextracten. Instant Theedrank met Kruidenextracten of Thermojetics kruidendrank is een voedingssupplement van Herbalife en kan voor meer energie zorgen en kan uw alertheid behouden en verbeteren.

Een teveel aan cafeïne kan nadelige effecten hebben.

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Merk

Herbalife

1 beoordeling voor NRG tabletten

  1. 5 van 5

    Anoniem (geverifieerde eigenaar)

    De tabletten zijn prima.


    * De getoonde beoordelingen zijn alleen afkomstig van onze klanten die het product daadwerkelijk hebben aangeschaft. Klanten ontvangen na een bestelling een uitnodiging via e-mail om vrijwillig een beoordeling te geven. Hiervoor ontvangen zij een kleine beloning in de vorm van een waardebon. Alle beoordelingen worden geplaatst, zowel positieve als negatieve.

Een beoordeling toevoegen

Annuleer

Laat mij je helpen je doelen te bereiken

Klanten hebben meer kans om hun doelen te bereiken met de juiste producten, een relatie met hun Herbalife Onafhankelijke Distributeur door deel uit te maken van een gemeenschap.

Als je gratis persoonlijke ondersteuning wil om je doelen te bereiken, neem dan contact met mij op via de contactpagina.