€100 of meer? Gratis verzending!

Beginnen met Herbalife? Probeer onze Programma Wijzer!

Wilgenlaan 5, 4871VA, Etten – Leur | Tel: 0611443696

Onafhankelijk Herbalife Member Bart Nooijens.

LiftOff Max Energiedrank – Grapefruit

Aanbieding!

Oorspronkelijke prijs was: 35,60.Huidige prijs is: 23,14.

Op voorraad

SKU 192K Categorieën , Tags ,

Product Beschrijving

10 zakjes van 4,2 gr – 180mg cafeïne per portie

Extra Informatie

Energiedrank: Herbalife24 LiftOff Max 

Als u zich vermoeid voelt, krijg dan uw energieke gevoel terug met LiftOff Max, een cafeïnehoudende, heerlijk frisse energiedrank van Herbalife met weinig calorieën. Cafeïne helpt de alertheid te bevorderen en verbetert de concentratie.

Hoe kan LiftOff Max energiedrank u helpen?

Stress en vermoeidheid zorgen er vaak voor dat we suikerhoudend, calorierijk voedsel en drank tot ons nemen. Hydrateer uw lichaam en geef het een energieke boost met LiftOff, een energiedrank laag in calorieën, maar met 100% van uw ADH B-vitaminen (B1, B2, B3, pantotheenzuur, B6, biotine) en vitamine C.

H24 LiftOff Max is een heerlijke energiedrank mix met grapefruitsmaak en bevat 180 mg cafeïne per portie, perfect voor een training of wanneer je weer op gang moet komen.*

Het is rijk aan vitamine C, vitamine B6 en B12 die bijdragen tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Het is ook speciaal samengesteld met pantotheenzuur dat bijdraagt aan normale mentale prestaties.H24 LiftOff Max wordt geleverd in een doos van 10 afzonderlijke zakjes en is ideaal voor onderweg.

Belangrijke voordelen

  • 180 mg cafeïne per portie*
  • Rijk aan vitamine C, vitamine B6 en B12
  • Suikervrij
  • Veganistisch
  • Geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen, bevat natuurlijke zoetstof
  • Verfrissende grapefruit smaak

Herbalife24 LiftOff Max:

– is een verfrissende energiedrank, die een vitaliteitsboost biedt wanneer u het wenst.
– helpt u alerter te blijven voor een betere concentratie.
– is suikervrij
– helemaal vegan (veganistisch); zonder melk of andere dierlijke producten.

Hoe maak je de energiedrank klaar?

Voor de beste resultaten raden wij 1 zakje per dag aan, opgelost in 250 ml water, hetzij vóór een training of wanneer je weer op de been moet komen. Geniet van dit product binnen een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet, als onderdeel van een gezonde, actieve levensstijl.

Variant

Waarschuwing: Dit product bevat 180 mg cafeïne per portie en is niet bedoeld voor kinderen, zwangere vrouwen of personen die gevoelig zijn voor cafeïne. Niet te gebruiken in combinatie met alcohol.

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Extra informatie

Smaak Liftoff

Sinaasappel, Citroen/Limoen

Merk

Herbalife

Herbalife24

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “LiftOff Max Energiedrank – Grapefruit” te beoordelen

Laat mij je helpen je doelen te bereiken

Klanten hebben meer kans om hun doelen te bereiken met de juiste producten, een relatie met hun Herbalife Onafhankelijke Distributeur door deel uit te maken van een gemeenschap.

Als je gratis persoonlijke ondersteuning wil om je doelen te bereiken, neem dan contact met mij op via de contactpagina.


Dit zal sluiten in 23 seconden