Herbalife Sportbidon 500cc

Onze prijs: 9,10

Vanaf 3 stuks:8,92

Altijd uw (sport)drank bij de hand

Op voorraad

Herbalife Sportbidon altijd uw (sport)drank bij de hand.

Met de sportbidon van Herbalife komt u eenvoudig aan 2 liter water per dag, of drinkt u uw sportdrank: Herbalife 24 Hydrate of Liftoff  bijv, voor optimale hydratatie tijdens het sporten.

Inhoud: 500 ml

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Merk

Herbalife24

1 beoordeling voor Herbalife Sportbidon 500cc

  1. 5 van 5

    Denise (geverifieerde eigenaar)

    Erg makkelijk open te maken en drinkt gemakkelijk


    * De getoonde beoordelingen zijn alleen afkomstig van onze klanten die het product daadwerkelijk hebben aangeschaft. Klanten ontvangen na een bestelling een uitnodiging via e-mail om vrijwillig een beoordeling te geven. Hiervoor ontvangen zij een kleine beloning in de vorm van een waardebon. Alle beoordelingen worden geplaatst, zowel positieve als negatieve.

Een beoordeling toevoegen

Annuleer

Laat mij je helpen je doelen te bereiken

Klanten hebben meer kans om hun doelen te bereiken met de juiste producten, een relatie met hun Herbalife Onafhankelijke Distributeur door deel uit te maken van een gemeenschap.

Als je gratis persoonlijke ondersteuning wil om je doelen te bereiken, neem dan contact met mij op via de contactpagina.