€100 of meer? Gratis verzending!

Beginnen met Herbalife? Probeer onze Programma Wijzer!

Wilgenlaan 5, 4871VA, Etten – Leur | Tel: 0611443696

Onafhankelijk Herbalife Member Bart Nooijens.

Uw doelen behalen met Herbalife producten? Start vandaag!

NU BESTELLEN PROGRAMMA WIJZER 

Herbalife producten

Met de Herbalife Producten wordt het behalen van uw doel leuk en gemakkelijk! Combineer de juiste producten en verander je leefwijze. Herbalife producten werken ondersteunend bij afvallen, aankomen, vitaliteit, sportvoeding, huidverzorging en haarverzorging.

De Herbalife shakes zijn een heerlijke, uitgebalanceerde gezonde maaltijd in een glas of reep. Het is samengesteld met een uitstekende balans tussen macro- en microvoedingsstoffen.
Herbalife Formule 1 is een wetenschappelijk bewezen en effectieve manier om gewicht te beheersen en te behouden als je het combineert met een gezonde, actieve levensstijl.

Shakes van Herbalife - Wat zit daarin?

  • Weinig calorieën: minder dan 220 calorieën per shake of expressreep.
  • Een zeer uitgebalanceerde combinatie van soja-proteïne en plantaardige koolhydraten.
    Gevolg: u behoudt langer een verzadigd gevoel en uw energieniveau blijft op peil, maar wel als onderdeel van een programma van gewichtsmanagement of een programma voor gezonde voeding. Afslanken of afvallen was nooit zó eenvoudig!
  • Soja: De consumptie van minimaal 25g soja-proteïne per dag en een voedingspatroon met weinig verzadigde vetten kan helpen voor een gezond cholesterolgehalte. Ook helpt het bij het opbouwen van een spiermassa.
  • Véél vitaminen en mineralen die u helpen met het bereiken van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheden.

Gebruik de Herbalife shakes als volgt:

Meng 2 eetlepels Herbalife Formule 1 poeder (26 gram) met 250 ml drank.
Drink bij de Herbalife Express reep voldoende water.

  • Voor afslanken en gewichtsbeheersing: vervang twee maaltijden per dag door een heerlijke Herbalife Fomule 1 shake en eet één voedzame maaltijd.
  • Voor aankomen: eet drie voedzame maaltijden per dag en extra als toetje een heerlijke Herbalife Formule 1 shake.
  • Voor uitgebalanceerde voeding als onderhoud: Vervang één maaltijd per dag (liefst ontbijt) door een Herbalife Formule 1 shake en eet twee voedzame maaltijden.

Hoe werkt afslanken met Herbalife?
Bekijk de programma's voor afvallen >

 

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.